De akoestiek verbeteren? Dat klinkt goed.

MGM Montage BV verzorgt voor u het gehele project levering en volledige uitvoering

Verbeter prestatie

Slechte akoestiek vermindert niet alleen de werk- en leerprestaties

Verbeter gezondheid

Slechte akoestiek kan voor fysieke klachten zorgen zoals hoofdpijn, vermoeidheid of stress.

Snelle oplevering

Met een goede akoestiek creëer je rust en daardoor meer werk- en woonplezier

Akoestische wanden van Clipso

Creëer een unieke sfeer in het interieur met onze akoestische wandoplossingen. Subtiel maar functioneel (akoestisch) of expressief en levendig (grootformaat geprint of verlicht)? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze spanwanden. Naast de vaste systeemwanden bevat het leveringspakket tevens vrijdragende en mobiele wanden, bureauscheidingspanelen en akoestische kantoorschermen

Akoestische plafonds, zowel voor nieuwbouw als renovatie!

Ons brede assortiment akoestische plafonds zijn toepasbaar in ieder project en iedere discipline, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij bieden ongekende mogelijkheden op het gebied van interieurdesign (meer dan 50 standaardkleuren of fullcolor bedrukt), functionaliteit (akoestisch, vochtwerend, antibacterieel), techniek (LED spanplafonds, geïntegreerde verlichting) en toepassing (verlaagde plafonds, plafondeilanden e.d.)!

Akoestiek verbeteren met Clipso

Clipso Acoustic® omvat diverse akoestische plafond- en wandbekledingen en verschillende geluidsabsorberende isolatoren om de akoestiek te verbeteren. Het systeem biedt uitstekende resultaten in geluidsabsorptie en nagalmtijd voor een betere verstaanbaarheid, privacy en concentratie. Overige specificaties als antibacterieel, sanitized, onderhoudsvrij, brandveiligheid en duurzaamheid maken het product Clipso Acoustic® ideaal voor veeleisende toepassingen.

Let’s work together on your
next project

Wij staan klaar om van uw volgende project een succes te maken!