Skip to content

De akoestiek verbeteren? Dat klinkt goed.

MGM Montage BV verzorgt voor u het gehele project levering en volledige uitvoering

Verbeter prestatie

Slechte akoestiek vermindert niet alleen de werk- en leerprestaties

Verbeter gezondheid

Slechte akoestiek kan voor fysieke klachten zorgen zoals hoofdpijn, vermoeidheid of stress.

Snelle oplevering

Met een goede akoestiek creëer je rust en daardoor meer werk- en woonplezier

Clipso Acoustic®

Clipso Acoustic® omvat akoestische plafond- en wandbekledingen met 250.000 micro openingen per m² en verschillende geluidsabsorberende isolatoren. Het systeem is de vrucht van jarenlang onderzoek en biedt uitstekende resultaten in geluidsabsorptie en nagalmtijd voor een betere verstaanbaarheid, privacy en concentratie. Overige specificaties als antibacterieel, sanitized, onderhoudsvrij, brandveiligheid en duurzaamheid maken het product Clipso Acoustic® ideaal voor veeleisende toepassingen.

Hoe werkt het?

Wanneer een geluidsgolf (1) de akoestische bekleding bereikt, zal een deel worden gereflecteerd (2). Dit verschijnsel noemen we nagalm. Een ander deel zal opgenomen worden door het materiaal (3). Dit is geluidsabsorptie. Tot slot dringt een deel door de bekleding (4). Transmissie. Door akoestische absorptie toe te passen achter de bekleding kunnen we het overgrote deel van het geluid absorberen en geluidsreflecties tegen gaan.

Standaard kleuren

De Clipso Acoustic Standard® plafond- en wandbekledingen zijn leverbaar in drie tijdloze standaardkleuren die perfect toe te passen zijn in ieder interieur.

Let’s work together on your
next project

Wij staan klaar om van uw volgende project een succes te maken!